Στη σημερινή εποχή της υπερπροσφοράς προϊόντων λογισμικού είναι πολύ δύσκολο για τις επιχειρήσεις  να αποφασίσουν  σωστά την ιδανική επιλογή λογισμικού  που θα τις οδηγήσει  στην εξέλιξη.

Πολύ συχνά, παρατηρείται το φαινόμενο από πολλές επιχειρήσεις  να επιλέγουν  λύσεις λογισμικών  υποθέτοντας ότι με τη χρήση τους θα έχουν επιπρόσθετη πληροφόρηση και αυτόματα αύξηση  πωλήσεων.  Η φιλοσοφία αυτή οδηγεί  πάντα τις επιχειρήσεις σε αποτυχημένες επενδύσεις και σε δυσμένεια τις επιχειρήσεις πληροφορικής που εγκατέστησαν τα προιόντα αυτά.  Η μακροχρόνια εμπειρία μας  στις λύσεις πληροφορικής  και η εταιρική μας κουλτούρα,   αποτρέπει πάντα  όλες  τις ανάλογες ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις από ευκαιριακές πωλήσεις τέτοιων προιόντων.

Στην  εποχή της κοινωνίας της πληροφορίας, στόχος μας  είναι η δημιουργία προστιθέμενης αξίας στις επενδύσεις των επιχειρήσεων. Έτσι  αρχικά  πραγματοποιείται ειδική ανάλυση των στόχων της ενδιαφερόμενης επιχείρησης, ώστε να υπάρξει σωστός σχεδιασμός της ιδανικής λύσης η οποία να συνδυάζει το  κατάλληλο λογισμικό,  την κατάλληλη  ανάπτυξη των συστημάτων καθώς και  την σωστά  οργανωμένη συντήρηση αλλά και εξέλιξη της συνολικής λύσης.

Η γνωριμία με την επιχείρηση, τα στελέχη της, τις διαδικασίες που ακολουθεί και το όραμα που διαθέτει αποτελούν  τη βάση πάνω στην οποία σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και εξελίσσουμε την  λύση.  Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους ανθρώπους της επιχείρησης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.  

Τα οφέλη είναι άμεσα και  φανερά. 

  • Bελτιωμένη διαχείριση των χρηματοοικονομικών ροών
  • Mείωση  του κόστους αποθεμάτων
  • Mείωση του κόστους προμηθειών
  • Mείωση  του χρόνου  εκτέλεσης παραγγελιών  
  • Mείωση  του χρόνου υποστήριξης πελατών

Για εμάς αυτοσκοπός  είναι η ανάπτυξη των επιχειρήσεων και η απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στο νέο οικονομικό μοντέλο που δημιουργείται.Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166