Εμπορική διαχείριση επιχειρήσεων RayCap

 


Το Λογισμικό RayCap είναι μία σύγχρονη Εμπορική Εφαρμογή πλούσια σε λειτουργίες, ενώ παράλληλα διατηρεί την απλότητα, την ευχρηστία και την αξιοπιστία.

Καλύπτει πλήρως τις δραστηριότητες των μικρομεσαίων και αναπτυσσόμενων  επιχειρήσεων που το επιλέγουν, μέσα από ένα περιβάλλον σύγχρονο, φιλικό και εύχρηστο.

 Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε, αφενός μεν να υποστηρίζει τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης, κατά τρόπο νόμιμο και λειτουργικό και αφετέρου να  παρουσιάζει την πλήρη εικόνα της πορείας της, με στόχο την αξιοποίηση της πληροφορίας στη λήψη αποφάσεων.

Είναι εξαιρετικά εύχρηστη και γρήγορη εφαρμογή με τα μενού να είναι δομημένα με τέτοιο  τρόπο που ο χρήστης να οδηγείται από την ίδια την εφαρμογή για τη ροή των εργασιών του.

Οι οθόνες είναι λιτές και περιεκτικές, τα διάφορα πλήκτρα λειτουργίας οριζόμενα από το χρήστη, με βάση τις ανάγκες του και τις συνήθειες του.

Οι ταχύτητες εκτέλεσης των αυτόματων λειτουργιών είναι εξαιρετικά γρήγορες.

 

Το RayCap αποτελείται από διάφορα υποσυστήματα, όπως:

 • Αυτόματη αποστολή στην Α.Α.Δ.Ε και έκδοση παραστατικών με QRCode
 • Αυτόματη αποστολή κινήσεων στο ΜyData
 • Σύστημα αυτόματης έκδοσης τιμολογίων με προεπιλογή τύπου παραστατικού και τρόπου πληρωμής ανα πελάτη
 • Σύστημα γρήγορης συγκέντρωσης των δελτίων σε τιμολόγια με αυτόματο διαχωρισμό παραστατικών ανα τιμή μονάδας και δυνατότητα επιπλέον διαχωρισμού υποκαταστημάτων
 • Σύστημα διαχείρισης συναλλασσόμενων, για τη διατήρηση όλων των στοιχείων των πελατών, προμηθευτών, τρίτων με έυκολη καταχώρηση νέου συναλλασσόμενου απλά με τη χρήση του ΑΦΜ και μέσω σύνδεσης με τη Γ.Γ.Π.Σ.
 • Σύστημα διαχείρισης αποθήκης, για την καταχώρηση ειδών και υπηρεσιών και την κατηγοριοποίησή τους, αλλά και την παρακολούθηση των υπολοίπων και ανάλυση των κινήσεων
 • Σύστημα διαχείρισης αγορών και εξόδων (Προμηθευτές, καταχώρηση λοιπών εξόδων, αναφορά μεικτού κέρδους, κατάσταση ΦΠΑ κ.α.)
 • Σύστημα διαχείρισης χρηματοοικονομικών (Εισπράξεις, πληρωμές, αξιόγραφα, αναφορές υπολοίπων, καρτέλες συναλλασσόμενων)
 • Σύστημα διασύνδεσης με εξωτερικά υλικά και λογισμικά, για τη συνεργασία με εξωτερικά προγράμματα (όπως π.χ. γέφυρα συναλλασσόμενων και κινήσεων προς λογιστικά προγράμματα) και για επιπλέον αυτοματοποίηση διαδικασιών
 • Σύστημα διαχείρισης έκδοσης αποδείξεων λιανικής με τη χρήση φορολογικού μηχανισμού και Bar Code Scanner
 • Σύστημα ενημερωτικών αναφορών που επιτρέπει την πλήρη πληροφόρηση της επιχείρησης με βάση τη χρήση της εφαρμογής και των υποσυστημάτων (πωλήσεις, αγορές, έξοδα, Φ.Π.Α., χρηματοοικονομικά)
 • Σύστημα πλήρους διαχείρισης απλογραφικών βιβλίων με το νέο υποσύστημα διαχείρισης εσόδων εξόδων του RayCap με εύκολη καταχώρηση εξόδων και αυτόματη αποστολή στο MyData.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έχετε σε λίγες ώρες πλήρη ενημέρωση και προσφορά

 

Όνομα *
Επίθετο *
Εταιρεία *
Πόλη
Διεύθυνση
T.K.
Τηλέφωνα *
Fax
E-mail *
Ιστοσελίδα
Κείμενο

Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-D7D97308 
Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166