Η RayCom προσφέρει υπηρεσίες Internet υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και αισθητικής.


WebDesign
Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στο χρώμα και το σχήμα της σελίδας. Σε κάθε μας δημιουργία επιμένουμε μέχρι να πετύχουμε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, το οποίο να ευχαριστεί και ταυτόχρονα να είναι χρηστικό. Αναλύοντας την δομή της πληροφορίας που θέλετε να προβάλλετε σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σελίδες εύκολες για τον χρήστη, προσέχοντας να του δίνουμε πάντα τις επιλογές πλοήγησης που χρειάζεται, χωρίς να τον μπερδεύουμε. Φροντίζουμε οι κατηγορίες που χρειάζονται ιδιαίτερη προβολή να είναι προσβάσιμες με μια κίνηση από κάθε σελίδα.
         

 WebHosting
H RayCom υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού και βάσεις δεδομένων,καθώς και τα περισσότερα πολυμεσικά streaming formats. Ακόμα και εάν έχετε εξειδικευμένες απαιτήσεις ή χρειάζεστε κάποια ιδιαίτερη υποστήριξη σε συγκεκριμένα εργαλεία, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε και θα τα εγκαταστήσουμε χωρίς επιπλέον χρέωση.


  Προγραμματισμός Εφαρμογών
Αξιοποιώντας την αιχμή στις τεχνολογίες Internet μπορούμε να φτιάξουμε online εφαρμογές που δουλεύουν για εσάς. Εγγυούμαστε την ασφάλεια και ομαλή λειτουργία. Με κάθε σελίδα που δημιουργούμε προσφέρουμε δωρεάν εκπαίδευση ώστε να μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά, και να έχετε μια δυναμική παρουσία στο internet, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για ακριβές ανανεώσεις του δικτυακού σας τόπου.


Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166