Λύσεις διαχείρισης υγραερίου

.


Πρατήριο Υγραερίου

Τελευταία, λόγω της αύξησης της τιμής των υγρών καυσίμων παρατηρείται έντονη στροφή στην υγραεριοκίνηση των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων. Οι υποδομές ωστόσο στη χώρα μας σε επίπεδο ανεφοδιασμού είναι αρκετά περιορισμένες. Σήμερα η χρήση του υγραερίου σαν καύσιμο βενζινοκίνητων οχημάτων δεν ξεπερνά το 7% της συνολικής αγοράς υγρών καυσίμων κίνησης, ποσοστό που αναμένεται να εκτιναχθεί στο άμεσο μέλλον.

 Η  RayCom έχει την εμπειρία  και σε συνεργασία με έμπειρους μηχανικούς μπορεί να αναλάβει όλες εκείνες τις διαδικασίες για την κατ’ αρχήν διερεύνηση της δυνατότητας εγκατάστασης υγραερίου σε υφιστάμενα πρατήριο υγρών καυσίμων, αλλά και την μετέπειτα αδειοδότηση της επιχείρησης. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για την εξεύρεση προσφορών από ειδικευμένους κατασκευαστές στον κλάδο, την αξιολόγηση των προτάσεων και τελικά την επίβλεψη της βέλτιστης οικονόμο-τεχνικά λύσης στην φάση της κατασκευής, ώστε να διασφαλίζονται η ασφάλεια της κατασκευής, και κατ' επέκταση το συμφέρον του επιχειρηματία. Εφόσον επιλεγεί η εταιρεία εγκατάστασης μπορεί να δρομολογηθεί παράλληλα και η σύνδεση με το σύστημα Εισροών Εκροών.

Το πακέτο που εγκαθίσταται στη  λύση της υγραεριοκίνησης αποτελείται, από την ειδική Βέργα Υγραερίου ( Gilbargo Veeder Root)  το  ειδικό χιτώνιο ασφαλείας έναντι διαρροών, και την οριστική φλάντζα. Η συγκεκριμένη λύση,  ενώνεται με το υπάρχον σύστημα Εισροών Εκροών και έτσι ο πρατηριούχος μπορεί να έχει συνολική εικόνα του πρατηρίου όλων των καυσίμων.

 

Αδειοδότηση

Η πρώτη και κύρια ενέργεια που πρέπει να κάνει κάποιος επιχειρηματίας  είναι, να  ξεκινήσει μία σειρά διαδικασιών - ενεργειών που περιληπτικά είναι τα εξής:

1. Τοπογραφικό διάγραμμα περιοχής και εξέταση χρήσης γης.
2. Έλεγχος χαρακτηρισμού δρόμου του οικοπέδου (Α, Β, δημοτική κλπ)
3. Έγκριση προσωρινής κυκλοφοριακής σύνδεσης
4. Κατάθεση φακέλου για έγκριση περιβαλλοντολογικών όρων.
5. Μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας.
6. Κατάθεση φακέλου , στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών , για λήψη Άδειας Ίδρυσης.
7. Κατάθεση σχετικού φακέλου στην οικία Πολεοδομία για λήψη των σχετικών Οικοδομικών Αδειών.

Με την ολοκλήρωση των έργων κατασκευής προχωρά η διαδικασία λήψης της άδειας Λειτουργίας του πρατηρίου υγρών καυσίμων . Η άδεια λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων είναι αορίστου χρόνου. Η άδεια λειτουργίας πρατηρίου LPG/μικτού είναι δεκαετής.

 Υλικά  Εγκατάστασης  LPG:

  • Δεξαμενή LPG
  • Αντλία LPG
  • Υποβρύχια αντλία LPG
  • Σωληνώσεις
  • Λοιπός Εξοπλισμός ( όπως βάνες διαφόρων ειδών κά)
  • Διανομέας LPG

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έχετε σε λίγες ώρες πλήρη ενημέρωση και προσφορά

Όνομα *
Επίθετο *
Εταιρεία *
Πόλη
Διεύθυνση
T.K.
Τηλέφωνα *
Fax
E-mail *
Ιστοσελίδα
Κείμενο

Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-C6DE6378 
Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166