Στον χώρο της ασφάλειας η RayCom  εξειδικεύεται στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση λύσεων για την σωστή λειτουργία των συστημάτων σας .

Σε μερικές από αυτές τις λύσεις περιλαμβάνονται προϊόντα μεγάλων κατασκευαστών  με προϊόντα Security Appliances, λύσεις των IP Cameras και της καταγραφής Video συστήματα Δικτυακού Backup κτλ.

1. Λύσεις Δικτυακής Ασφάλειας

Network & Gateway Security
Hardware appliances για δίκτυα κάθε μεγέθους, που χρησιμοποιούνται στο gateway και παρέχουν υπηρεσίες antivirus, antispam, content & web filtering, firewall, IPS-IDS, policy compliance και VPN.

Client Security
Εκμηδενίζει τις απειλές από το Internet για δίκτυα χωρίς την ανάγκη mail server, κάνοντας χρήση Corporate Antivirus για desktop & servers, και client firewalls με ενσωματωμένη λειτουργία IDS για desktops & laptops.

Mail Security
Antivirus, antispam και content filtering που αυξάνει κατακόρυφα την απόδοση των Μail servers αλλά και του εσωτερικού δικτύου. Συμβατό με MS Exchange, Lotus Domino και SMTP.

Enterprise Firewalls
Full application inspection software firewall για το gateway που προστατεύει από κάθε μορφής γνωστές και άγνωστες επιθέσεις, με δυνατότητες για πολιτική ομάδων, VPN και ενσωματωμένο web filtering.


2. Λύσεις Παρακολούθησης Χώρου

Επιβλέψτε την περιουσία σας εξ' αποστάσεως και από οποιοδήποτε σημείο, μέσω Internet. Οι κορυφαίοι κατασκευαστές IP Cameras παρέχουν μια ολοκληρωμένη γκάμα από μικρές κάμερες εσωτερικού χώρου μέχρι και τηλεκατευθυνόμενες κάμερες υπέρυθρων εξωτερικού χώρου για νυχτερινή λήψη.
Η υψηλή τεχνολογία, ευελιξία και ανοιχτή αρχιτεκτονική των λύσεων, οι οποίες χρησιμοποιούν την υπάρχουσα υποδομή δικτύου μιας επιχείρησης, σε συνδυασμό με τις αυξημένες δυνατότητες καταγραφής και αυτοματισμών που προσφέρουν τα λογισμικά διαχείρισης είναι κορυφαία.

Το κράμα υψηλής τεχνολογίας με την δική μας εμπειρία σε μελέτες, εγκαταστάσεις και υποστήριξη, εγγυάται ότι όποια και αν είναι η απαίτηση σας, έχουμε την κατάλληλη λύση.3. Λύσεις Back-Up

Το backup είναι η πιο βασική & θεμελιώδης έννοια στην προστασία συστημάτων πληροφορικής. Είναι η μόνη λύση ανοικτής αρχιτεκτονικής για επαναφορά δεδομένων μετά από data corruption και μια από τις πιο ασφαλείς και οικονομικές λύσεις για διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας με ιστορικότητα (π.χ. 1 μήνα πίσω, 1 χρόνο πίσω κ.λ.π)

Η RayCom προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις backup που καλύπτουν όλα τα γνωστά περιβάλλοντα (Windows NT/2000/2003, Linux, Unix, Novell κ.α.) ανάλογα με την πολυπλοκότητα και τις απαιτούμενες επιδόσεις (desktop, workgroup ή enterprise λύσεις)

Οφέλη πελατών:

  • Ασφάλεια στην δημιουργία αντιγράφων με ειδικές τεχνικές ανίχνευσης και διόρθωσης λαθών
  • Υψηλές επιδόσεις για πολύ γρήγορο backup & επαναφορά των δεδομένων
  • Δυνατότητα Disaster Recovery δηλ. Αυτοματοποιημένη διαδικασία επαναφοράς του συστήματος, των εφαρμογών και των δεδομένων μέσα σε ελάχιστο χρόνο και το κυριότερο χωρίς λάθη
  • On-line backup, δηλαδή backup χωρίς τη διακοπή των λειτουργιών για επιχειρήσεις που λειτουργούν σε 24Χ7 βάση
  • Κεντρική διαχείριση ετερογενών συστημάτων ακόμη και μέσω του Internet για αποτελεσματική λειτουργία και μείωση του συνολικού κόστους κτήσης
  • Δυνατότητα πολύ γρήγορου backup και restore σε δίσκους με αυτοματοποιημένη μεταφορά των δεδομένων σε ταινίες (staging)
  • Υποστήριξη όλων των γνωστών τεχνολογιών (LAN, SAN, NDMP και τοπικό backup) για ταχύτητες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών


Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166