Στον τομέα των περιφερειακών συσκευών, η RayCom  κατέχει, αναμφισβήτητα ηγετική θέση στην αγορά. Διαθέτει μία τεράστια επιλογή από οθόνες,  scanners, ups, προϊόντα multimedia, συσκευές αυτοματισμού γραφείου και μικροπεριφερειακά, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, όσο εξειδικευμένη κι αν είναι.

Aυτοματισμός  Γραφείου
Το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας απαιτεί συστήματα αυτοματισμού γραφείου ( Φωτοαντιγραφικά, Fax, κ.λ.π.) με  προηγμένες τεχνολογικά λειτουργίες και εφαρμογές οι οποίες θα σας επιιτρέπουν να ζητάτε περισσότερα σε  λιγότερο χρόνο και με μικρότερο κόστος.

Eπεξεργασία Εικόνας 
Μέσα από μία πλήρη γκάμα προιόντων ψηφιακής απεικόνισης που υπογράφουν κορυφαίοι κατασκευαστές, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι για εμάς η εικόνα είναι το πάν. Οι οθόνες και οι βιντεοπροβολείς με την τέλεια ποιότητα  και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, έχουν αποσπάσει την προτίμηση  των πλέον απαιτητικών επαγγελματιών.

Συστήματα  Αδιαλείπτου παροχής ισχύος UPS
Τα UPS που προτείνει η RayCom, έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια σε εφαρμογές που απαιτούν απόλυτη προστασία εξοπλισμού. 
Γνωρίστε την πληρέστερη γκάμα σε Line-Interactive & On-Line μοντέλα, που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής και μοναδικά χαρακτηριστικά.
Ανακαλύψτε και εσείς σήμερα τους ¨φύλακες άγγελους¨ του εξοπλισμού σας!

Ψηφιοποίηση
Καλύπτουμε πλήρως αγορά της ψηφιοποίησης διαθέτοντας μία εκτεταμένη γκάμα σαρωτών που απευθύνονται για οικιακή χρήση, περιβάλλον γραφείου, ή εφαρμογές document management.   Επίσης διαθέτουμε εξειδικευμένα προιόντα όπως δικτυακούς σαρωτές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας  και ψηφιοποιητές  για εφαρμογές cad/cam.


Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166