Οι περισσότερες  τυποποιημένες εφαρμογές σήμερα καλύπτουν το 85% των επιχειρήσεων.  

Υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις και ιδιαίτερα ατομικές που δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες τυποποιημένες εφαρμογές.  Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι δυνατό από τις εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού να προβλεφθούν όλες οι εξειδικευμένες ανάγκες μιας επιχείρησης, αλλά ακόμα και αν αυτές γίνουν γνωστές, δεν είναι συμφέρουσα η δημιουργία ενός νέου προγράμματος που θα τις καλύπτει αφού δεν θα ανταποκρίνονταν σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών ώστε να μοιραστεί το κόστος.
 
H RayCom μελετώντας προσεκτικά τα στατιστικά αυτά,  δημιούργησε το τμήμα ανάπτυξης  Custom εφαρμογών με  κύριο στόχο την γρήγορη (άρα και χαμηλού κόστους) ανάπτυξη και υλοποίηση εξειδικευμένων απαιτήσεων ώστε να  καλύψει τις απαιτήσεις και αυτών των επιχειρήσεων.  
 
Το τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών αναλαμβάνει την ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών κατά παραγγελία για την κάλυψη 100%  των αναγκών του πελάτη. Οι εφαρμογές σχεδιάζονται και αναπτύσσονται  σε περιβάλλον Client Server. Για την ανάπτυξη τους χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία για την διαχείριση των αρχείων και υποστηρίζονται από όλες τις γνωστές σχεσιακές βάσεις  δεδομένων ( Microsoft SQL, ORACLE, κλπ).

Έτσι έχουν δημιουργηθεί κάποιες τέτοιες εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις οποιοσδήποτε νέες απαιτήσεις των νέων πελατών της εταιρείας.

  • Εφαρμογή Ινστιτούτου Αισθητικής
  • Εφαρμογή Ινστιτούτου Αδυνατίσματος
  • Εφαρμογή  Γυμναστηρίου
  • Εφαρμογή Ιατρείου
  • Εφαρμογή Service Κλιματιστικών
  • Εφαρμογή Τήρησης Κοινοχρήστων

 Στις εφαρμογές αυτές γίνονται τακτικά αναβαθμίσεις με νέες εκδόσεις οι οποίες ενημερώνουν αυτόματα τις υπάρχουσες εφαρμογές.

 Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166