Εμπορική διαχείριση πρατηρίων

 


 Η λύση του λογισμικού RayGas αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τα πρατήρια καυσίμων, για την παρακολούθηση της εμπορικής διαχείρισης (πελάτες, προμηθευτές, εισπράξεις, πληρωμές, έξοδα), καθώς και για τη γρήγορη και εύκολη έκδοση παραστατικών (πωλήσεων, αγορών).

 

Αποτελείται από διάφορα υποσυστήματα, όπως:

 

  • Πλήρης συμβατότητα με τη νέα ΠΟΛ 1208/2018, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να διαβιβάζονται όλα τα παραστατικά πωλήσεων που εκδίδονται από πρατήρια καυσίμων, πωλητές πετρελαίου θέρμανσης καθώς και προμηθευτες υγραερίου και φυσικού αερίου στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) μέσω φορολογικού μηχανισμού.
  • Σύστημα γρήγορης και εύκολης αντικατάστασης απόδειξης εσόδου σε παραστατικά χονδρικών πωλήσεων
  • Σύστημα διαχείρισης συναλλασσόμενων, για τη διατήρηση όλων των στοιχείων των πελατών, προμηθευτών, τρίτων με έυκολη καταχώρηση νέου συναλλασσόμενου απλά με τη χρήση του ΑΦΜ και μέσω σύνδεσης με τη Γ.Γ.Π.Σ.
  • Σύστημα διαχείρισης αποθήκης, για την καταχώρηση ειδών και υπηρεσιών και την κατηγοριοποίησή τους, αλλά και την παρακολούθηση των υπολοίπων
  • Σύστημα διασύνδεσης με εξωτερικά υλικά και λογισμικά, για τη συνεργασία με εξωτερικά προγράμματα (όπως π.χ. γέφυρα συναλλασσόμενων και κινήσεων προς λογιστικά προγράμματα) και για επιπλέον αυτοματοποίηση διαδικασιών (όπως η χρήση barcode scanner για γρήγορη εύρεση υλικού)
  • Σύστημα διαχείρισης έκδοσης αποδείξεων λιανικής με τη χρήση φορολογικού μηχανισμού
  • Σύστημα ενημερωτικών αναφορών που επιτρέπει την πλήρη πληροφόρηση της επιχείρησης με βάση τη χρήση της εφαρμογής και των υποσυστημάτων (πωλήσεις, αγορές, έξοδα, Φ.Π.Α., χρηματοοικονομικά)
  • Αυτόματη αποστολή κινήσεων πετρελαίου θέρμανσης στον Ήφαιστο

  

 
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έχετε σε λίγες ώρες πλήρη ενημέρωση και προσφορά

 

 

Όνομα *
Επίθετο *
Εταιρεία *
Πόλη
Διεύθυνση
T.K.
Τηλέφωνα *
Fax
E-mail *
Ιστοσελίδα
Κείμενο

Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-254B1640 
Επικοινωνία

Γ. Παπανδρέου 5

(Πρώην Ανθέων)

546 45 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166