Λύσεις Φορητών Τερματικών


Οι σημερινοί εργαζόμενοι χρειάζονται επικοινωνίες πραγματικού χρόνου και πρόσβαση σε κρίσιμα επιχειρησιακά δεδομένα, έτσι ώστε να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τις υπηρεσίες των πελατών τους.

 

Ο πλοηγός
Η εντός ή εκτός αυτοκινήτου πλοήγηση είναι εύκολη. Με τον εσωτερικό δέκτη GPS, είτε ενσωματωμένος στη συσκευή, τα φορητά τερματικά παρέχουν πλοήγηση χωρίς την ανάγκη για εξωτερικές περιφερειακές μονάδες.

 
Ο επαγγελματίας για τις εταιρίες παράδοσης
Είναι ο ουσιαστικός βοηθός για όλο τα courier, ταχυδρομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες παράδοσης ,με τον CCD ή laser αναγνώστη barcode, με ψηφιακές υπογραφές στην οθόνη αφής και μετάδοση στοιχείων μέσω GPRS.
Η άμεση επί τόπου πληρωμή είναι εγγυημένη με τη βοήθεια του ενσωματωμένου αναγνώστη μαγνητικών καρτών ή/και καρτών τσιπ.


Ο ειδικός στα συστήματα ασφάλειας
Τα φορητά τερματικά κάνουν εύκολη την επιτήρηση των αγαθών, των προσώπων ή των κτηρίων χρησιμοποιώντας τεχνολογία RFID .
Η μοναδική τεχνολογία BackPack ενσωματώνει εύκολα διαφορετικές συσκευές συμπεριλαμβανομένων, τους αναγνώστες RFID με τις διαφορετικές συχνότητες και τις διαφορετικές αποστάσεις. Η βασική συσκευή συνδέει απλά τους διαφορετικούς αναγνώστες χρησιμοποιώντας την τυποποιημένη ενσωματωμένη θύρα. Η ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή ή του imager μπορεί να αναγνωρίσει φωτογραφίες, ταυτότητες, διαβατήρια ή τα έγγραφα με την υψηλή ανάλυση και να διαβάσει δεδομένα,  χρησιμοποιώντας OCR, άμεσα στην κινητή συσκευή ή να τα περάσει σε έναν κεντρικό υπολογιστή για τον έλεγχο.


Ο διευθυντής και “εργάτηs”στην διαχείριση αποθηκών και ελέγχου αποθεμάτων
Τα φορητά τερματικά μπορούν να εξοπλιστούν με ένα ευρύ φάσμα από αναγνώστες barcode σύμφωνα με τις απαιτήσεις αποθήκευσης.
Είτε CCD είτε laser, περιορισμένου φάσματος είτε μεγάλης ακτίνας, μπορούν όλοι να ενσωματωθούν. Εάν οι αποθήκες εμπορευμάτων είναι ήδη εξοπλισμένες με τους κατάλληλους αναμεταδότες, οι διαφορετικοί αναγνώστες RFID μπορούν να ενσωματωθούν.  Εάν και οι δύο τεχνολογίες είναι σε χρήση στην αποθήκη εμπορευμάτων, ο ανιχνευτής και ο αναγνώστης RFID μπορούν να ενσωματωθούν στην ίδια συσκευή. Με την επιλογή Powerscan, έχει γίνει ουσιαστικός εργάτης στην αποθήκη εμπορευμάτων. Η πρόσθετη μπαταρία με μια γρήγορη λειτουργία αλλαγής, εγγυάται την χωρίς προβλήματα, σταθερή χρήση.Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166