Η τεχνολογία βοηθά στην ανάπτυξη του τουρισμού και των επιχειρήσεων λιανικών πωλήσεων


O τουρισμός είναι κατά κοινή ομολογία ένας βασικός πυλώνας της ελληνικής “ βαριάς” βιομηχανίας με αρκετές ελληνικές εταιρείες λογισμικού να αναπτύσσουν λύσεις για την κάλυψη των αναγκών αυτού του χώρου. Μία από αυτές είναι και η εταιρεία RayCom με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατέχει δεσπόζουσα θέση στη συγκεκριμένη αγορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις.

Οι λύσεις αυτές καλύπτουν πλήρως επιχειρήσεις όπως, Εστιατόρια, Café, Ζαχαροπλαστεία, Snack Bar, Ταβέρνες, Beach Bar, Super market, mini market, περίπτερα, κ.α. Στις λύσεις αυτές παρέχονται και λύσεις με online συνδέσεις με προγράμματα ERP όταν απαιτείται, για να υπάρχει πλήρης κάλυψη των απαιτήσεων της επιχείρησης. Ωστόσο η υλοποίηση τέτοιων έργων πέρα από το εξειδικευμένο λογισμικό, απαιτεί και το κατάλληλο hardware.

Στο πλαίσιο αυτό η RayCom εδώ και χρόνια έχει επιλέξει και αξιοποιεί τα συστήματα POS (Point of Sale ) στην ελληνική αγορά. Τα συστήματα αυτά είναι αξιόπιστα, καταλαμβάνουν λίγο χώρο και έχουν μια πολύ καλή σχέση τιμής και απόδοσης ( value for money)Επικοινωνία

Γ. Παπανδρέου 5

(Πρώην Ανθέων)

546 45 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166