Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στην  RayCom ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων. Η αισθητική και η συνέπεια σε σύγχρονες και καινοτόμες διαδικτυακές εφαρμογές μας δίνει την δυνατότητα να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που είναι σημεία αναφοράς. Μαζί θα συνεργαστούμε για μια επιτυχή παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, θα αναλύσουμε μηχανισμούς προβολής και το τρόπο που θα μετατρέψετε την ιστοσελίδα σας σε ένα εργαλείο marketing.

Γιατί χρειάζομαι μια ιστοσελίδα;

Στην εποχή μας το συντριπτικό ποσοστό των χρηστών αναζητούν πληροφορίες μέσω του διαδικτύου για προϊόντα, υπηρεσίες, ειδήσεις κ.α.. Σίγουρα κάποιος από τους ανταγωνιστές σας θα έχει μια παρουσία στο διαδίκτυο και εκμεταλλεύεται προς όφελος του τις αναζητήσεις αυτές, αυξάνοντας τις πωλήσεις του και το εταιρικό του προφίλ.

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι τώρα πιο αναγκαία από ποτέ αφού είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει το εμπορικό σας λογότυπο, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας, πέρα από τα γεωγραφικά όρια που οριοθετεί η έδρα σας.

Η μελέτη και η κατασκευή ιστοσελίδας από την  RayCom  

Είμαστε γνώστες τόσο των τεχνολογιών όσο και των σχεδιαστικών τάσεων που χρησιμοποιούνται παγκόσμια στην κατασκευή ιστοσελίδων. Η μελέτη πριν από κάθε ξεχωριστό έργο που δημιουργούμε περιλαμβάνει:

  • Αποτελεσματική επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας: ο χρήστης πρέπει εύκολα να αντιλαμβάνεται πιο είναι το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας.
  • Σωστή τοποθέτηση των κειμένων/μηνυμάτων: θα βρούμε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και θα το παρουσιάσουμε με ευκρίνεια ώστε να μεταφερθεί αποτελεσματικά στον πελάτη σας.
  • Μελέτη της πλοήγησης (user interface): Σε κάθε ιστοσελίδα μας γίνεται λεπτομερή μελέτη για την εύκολη περιήγηση του χρήστη μέσα σε αυτή και τον τρόπο που παρουσιάζεται κάθε στοιχείο που την απαρτίζει.
  • Σωστή χρήση τυπογραφίας, γραφικών, εικόνων, χρωμάτων: το κείμενο και τα μηνύματα πρέπει να είναι ευδιάκριτα, η φωτογραφίες επεξεργασμένες στο σωστό μέγεθος και ευκρίνεια, τα χρώματα πρέπει να ανταποκρίνονται στο προφίλ σας και να μην κουράζουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.
  • Αλληλεπίδραση με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσεις (Social Media):  Οι  χρήστες πρέπει να μπορούν να μοιράζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και να μεταφέρουν το μήνυμα σας. Η χρήση των social buttons είναι αναγκαία όπως και ο σωστός προγραμματισμός στην δομή της ιστοσελίδας.
  • Λέξεις κλειδιά (keyword research):  μελετάμε με ποιες λέξεις ή εκφράσεις οι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή την επιχείρησή σας γενικότερα και τις χρησιμοποιούμε στην δομή των κειμένων σας και σε κάποιες τεχνικές προγραμματισμού.
  • Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO): όλα τα παραπάνω να μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του SEO. Οι μηχανές αναζήτησης είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί κάθε χρήστης στις αναζητήσεις του. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα γιατί ξέρουμε τον τρόπο να βγαίνουν στις πρώτες σελίδες.
  • Ιστοσελίδα, ένας ζωντανός οργανισμός:  Θα  παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο, με την εμπειρία μας, τις συμβουλές μας και την από κοινού συνεργασία θα αναπτύξουμε μαζί την διαδικτυακή σας παρουσία.
  • Η RayCom με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της σας εγγυάται τη σχεδίαση ενός μοναδικού, λειτουργικού και ποιοτικού website χρησιμοποιώντας  σύγχρονες σχεδιαστικές τεχνικές (Flash, Java, ASP, XML, C#, .NET).

Στα Πρόσφατα Έργα μπορείτε να δείτε δείγματα σχεδίασης ιστοσελίδων πελατών μας.Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166