Συστήματα διαχείρισης ανεφοδιασμού εταιρικών οχημάτων (tags)


Η δημιουργία συνθηκών άριστης εξυπηρέτησης των επαγγελματιών οδηγών θα πρέπει στις μέρες μας να είναι ο βασικός στόχος του κάθε πρατηρίου καυσίμων. Ειδικά ο επαγγελματίας οδηγός, αναζητεί πρατήριο καυσίμων με 24ωρη εξυπηρέτηση, ευέλικτους τρόπους πληρωμής, ταχύτητα στις συναλλαγές, ανταγωνιστική τιμή και φιλικό περιβάλλον. 

Το σύστημα αυτόματου ανεφοδιασμού με την χρήση καρτών / tags οδηγών είναι η μοναδική λύση με την οποία το πρατήριο μπορεί να ανταποκριθεί με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε όλα τα παραπάνω κριτήρια, προσφέροντας τις παρακάτω Υπηρεσίες:

- Ασφαλή αναγνώριση του οδηγού, μέσω κρυπτογραφημένου κωδικού ενσωματωμένου στην κάρτα / tag.
- 24ωρη εξυπηρέτηση χωρίς την ανάγκη χρήσης αυτόματου πωλητή καυσίμων.
- Ανεφοδιασμούς με αυτοματοποιημένη τήρηση πιστωτικών ορίων
δυνατότητα χρήσης προπληρωμένων καρτών / tags. 
- Δυνατότητα αυτόματης έκδοσης παραστατικού με την ολοκλήρωση του ανεφοδιασμού (αυτόματη τιμολόγηση)
- Περικοπή των λειτουργικών εξόδων του πρατηρίου δια μέσου της δυνατότητας αυτοεξυπηρέτησης και αυτόματης τιμολόγησης.

Η λύση παρέχεται μέσω μεγάλης ποικιλίας τερματικών συσκευών ανάγνωσης καρτών / tags κατάλληλες για εξωτερική τοποθέτηση επάνω ή δίπλα στις αντλίες ώστε να εξασφαλίζεται η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του οδηγού. Η αυτόματη έκδοση παραστατικού παρέχει δυνατότητα ενεργοποίησης για εκείνους και μόνο τους εταιρικούς πελάτες ή / και οδηγούς που επιθυμεί ο πρατηριούχος.

Το γεγονός ότι στη διαδικασία έκδοσης του παραστατικού δεν παρεμβάλλεται καμία ανθρώπινη ενέργεια εγγυάται ότι τα στοιχεία του παραστατικού είναι απολύτως πραγματικά. Αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα στη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πρατηριούχου και εταιρικού πελάτη.Επικοινωνία

Γ. Παπανδρέου 5

(Πρώην Ανθέων)

546 45 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166