Συστήματα Δικτύων & Επικοινωνίας

H ολοκληρωμένη επικοινωνία και η ασφαλής πρόσβαση στις απαιτούμενες πληροφορίες από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, με οποιαδήποτε συσκευή, αποτελεί βασική προτεραιότητα κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Τα τελευταία χρόνια, οι εξελίξεις στον τομέα των Δικτύων και των επικοινωνιών, είναι ραγδαίες: aσύρματα δίκτυα, ενοποιημένα δίκτυα φωνής και δεδομένων, ιδεατά δίκτυα, Intranets, Extranets, Fast Internet, κλπ δημιούργησαν ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Η RayCom  παρέχοντας  προϊόντα και λύσεις που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και να δημιουργήσουν σύγχρονες υποδομές, εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία τους και τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.
Ο εντυπωσιακός αριθμός της εγκατεστημένης βάσης των τοπικών δικτύων υπολογιστών (LANs) αλλά και δικτύων ευρείας περιοχής (WANs) που στηρίζονται σε μια πληθώρα λειτουργικών συστημάτων (Microsoft, Novell, IBM) αλλά και αρχιτεκτονικής UNIX,  LINUX αλλά και των συστημάτων μετάδοσης φωνής,  είναι αδιάψευστος μάρτυρας της σωστής κατεύθυνσης. 
Η RayCom  συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων δικτύων όπως, Cisco, Avaya, LinkSys, SMC,  3Com, Intel, HP, Digi, Crypto, US Robotics, Compex, Microcom,  Polycom, Sony,  AXIS  και προωθεί με επιτυχία τα προϊόντα τους στην ελληνική αγορά. Τα δικτυακά προϊόντα, συμπληρώνονται με τα ολοκληρωμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα της  Panasonic, Avaya και LinkSys, με προηγμένες λύσεις τηλεφωνικών κέντρων, IP τηλεφωνικών λύσεων, Ηχοδιάσκεψης & Τηλεδιάσκεψης καθώς και  ολοκληρωμένες λύσεις Mobile Computing.


Επικοινωνία

Γ. Παπανδρέου 5

(Πρώην Ανθέων)

546 45 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166