Η σελίδα αυτή αποτελεί μία συνοπτική παρουσίαση της RayCom, μιας Εταιρίας με  έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται από το 1997 στην παροχή Τεχνολογικών Λύσεων σε Επιχειρήσεις,  σε Εταιρείες Πετρελαιοειδών και καταστήματα Λιανικής.

Στην RayCom σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, υλοποιούμε, ολοκληρώνουμε και υποστηρίζουμε, σύγχρονες λύσεις Τεχνολογίας, με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια.

Η ικανότητα μας να βλέπουμε τα προβλήματα ευρύτερα και όχι μόνο από την Τεχνολογική τους πλευρά αλλά και από την πλευρά της επιχείρησης, αποτελεί το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων που απλά προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες. Οι άνθρωποί μας κατανοούν πλήρως τεχνολογικά θέματα αλλά και θέματα εταιρικών διαδικασιών πετυχαίνοντας την μεγιστοποίηση των επενδύσεων.

Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών η δυναμική μας παρουσία στο χάρτη των επιχειρήσεων και ο εντυπωσιακός ρυθμός ανάπτυξής ακόμα και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Η RayCom είναι ενεργό μέλος του Σ.Ε.Π.Β.Ε (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος).

Από την ίδρυσή της στηρίχθηκε σε τέσσερις κύριες αρχές που χαρακτηρίζουν  την φιλοσοφία της εταιρείας μέχρι και σήμερα, τεχνογνωσία, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και συνέπεια

Με βάση την ποιότητα, την ειλικρίνεια, τη συνέπεια, την προσωπική σχέση και φροντίδα, η RayCom κατάφερε στα 20 χρόνια που λειτουργεί από την ίδρυσή της να πρωταγωνιστεί.

aΕπικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 104Α

546 43 Θεσσαλονίκη


T. (+030) 2310 816 166